BILPLEJE PRODUKTER

bilpleje produkter

Elsker du også duften og synet af en skinnende ren bil? Hos Autocentrum Syd, finder du et bredt udvalg af forskellige former for bilpleje produkter og produkter til vedligeholdelse, som har det tilfælles at de kan give dig følelsen af at køre rundt i en helt ny og skinnende ren bil, hvilket kan være med til at øge din køreglæde.

Hvem foretrækker ikke sin bil ren og ryddelig, samt fri for dårlige lugte? Vores bilpleje produkter har alle det tilfælles, at de ved korrekt brug, kan give dig følelsen at at køre i en ny bil tilbage. Hvis du er interesseret i vores produkter og gerne vil vide mere om udvalget, eller har du spørgsmål til købte produkter, eller brug for hjælp, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Andre services

service af bil

Service af bil

Vi tilbyder både alle former for service af din bil.

klargøring af bil

Klargøring af bil

Få din bil klargjort til salg eller sæsonskifte.

reparation af bil

Reparation af bil

Vores kompetente mekanikere reparerer alle mærker.

Derfor bør man pleje og vedligeholde sin bil

Som bilejer er det vigtigt at passe på din bil både indvendigt og udvendigt. Hvis du holder det udvendige rent, er det med til at forlænge lakkens levetid og forebygge rustdannelse.  Bilens indre bør også holdes rent for at undgå ophobning af snavs og skidt. Støvsugning af tæpper og aftørring af de hårde overflader er med til at holde bilens indre i ny stand. Desuden er det vigtigt at tage sig af eventuelle spild eller pletter, så snart de opstår. Ved at passe ordentligt på din bil kan du være med til at forlænge dens levetid og holde den i en stand der gør, at du kan få en bedre pris, hvis du en dag skal sælge.

Brug bilpleje produkter

Der findes mange bilpleje produkter, der kan hjælpe med at vedligeholde og beskytte bilens interiør. Disse produkter kan hjælpe med at rengøre og beskytte polstring, instrumentbræt og andre overflader. De kan også hjælpe med at forebygge fugtskader, udtværing og andre former for slitage. Desuden kan bilplejeprodukter ofte bruges til at reparere mindre skader som f.eks. ridser og skrammer. Ved at bruge bilpleje produkter regelmæssigt holder du bilens indre i en stand, der ikke blot er med til at bevare bilens værdi, men også med til at give dig, som bilejer, en større køreglæde.

Hvilke bilpleje produkter har jeg brug for?

Når det kommer til bilpleje, er der nogle få vigtige produkter, som enhver bilejer bør have ved hånden. Til rengøring af sæder og gulve, kan det være en god idé at investere i en god støvsuger. Når det kommer til pletter  bør man et specielt middel til pletfjerning. Bilens paneler kan være i forskellige materialer. Her er det vigtigt at finde et produkt der egner sig til specifikke materiale. Dette er blot nogle få af de vigtigste bilplejeprodukter, som enhver bilist bør have ved hånden. Ved at opbevare disse produkter i bagagerummet er du forberedt på alt, hvad der måtte komme på din vej.

Vedligeholdelse bevarer værdien

Der er mange grunde til hvorfor det er en god idé, at sørge for at pleje og vedligeholde sin bil regelmæssigt. Udover den gode følelse det giver, at sætte sig ind i en ren og velduftende bil, samt den øgede køreglæde man som bilejer vil opleve, så er det også vigtigt i forhold til at bevare værdien af bilen. Alle biler taber værdi, men en grundig og reglmæssig pleje og vedligeholdelse, kan holde værditabet på et minimum. Er du ny til det at bruge bilpleje produkter på din bil, kan du med fordel læse denne guide fra FDM. Du er også velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål du måtte have.