VORES UDVALG AF BRUGTE BILER TILSALG

brugt bil

Hos Autocentrum Syd har vi altid brugte biler på lager og der bliver hele tiden tilføjet nye. Vi både sælger og køber brugte biler, ligesom at vi gerne tager din brugte bil i bytte eller som en del af handlen. Har du brug for finansiering til en ny brugt bil, så kan vi også hjælpe med det.

Er du interesseret i en af vores brugte biler og vil du gerne vide mere, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Du er også hjerteligt velkommen til at kontakte os for en besigtigelse, en prøvetur eller blot hvis du har spørgsmål til bilen. Vi ser frem til at tage imod dig hos Autocentrum Syd.

 

Biler til salg

Derfor skal du købe en brugt bil

At købe en brugt bil kan være en god måde at få et køretøj, som du ønsker, til en brøkdel af prisen på en ny bil. Brugte biler har ofte allerede tabt i værdi, så du behøver ikke at bekymre dig om, at værdien falder, så snart du kører den fra pladsen. en anden fordel ved at købe en brugt bil er, at du ofte kan finde modeller med flere funktioner end dem, du ville få på en ny bil til samme pris. Når du køber brugt, har du også mere forhandlingsstyrke, når det gælder prisen. Du kan også undgå at betale for nogle af de forskellige udgifter der følger med, hvis man vælger at købe en fabriksny bil.

Der er dog flere grunde til, at en brugt bil kan være den bedste løsning. For det første er brugte biler meget billigere end nye biler. Dette gælder især, hvis du er villig til at købe en bil, der har nogle år på bagen. Derudover har brugte biler generelt lavere forsikringssatser, ligesom at ny bil vil blive nedskrevet, så snart du kører væk fra forhandleren, har en brugt bil allerede gennemgået størstedelen af sin værdiforringelse. Derfor får du i mange tilfælde mere for pengene, ved at vælge en brugt bil frem for en ny bil. Sidst, men ikke mindst, kan der være lange ventetider på nye biler.

Hvis du har besluttet dig for, at du skal købe en brugt bil fremfor en ny,  så kan det være en god idé at sætte dig ind hvilke faktorer, der er gode at have med i sine overvejelser, samt hvad man skal være opmærksom på, når man skal købe en brugt bil. Hvis du vil være godt klædt på til dit bilkøb, så har FDM udarbejdet en guide, der kan hjælpe dig på vej. Man skal dog altid huske på, at brugte biler i mange tilfælde har nogle mindre fejl og mangler. Det er trods alt ikke en ny bil man køber, så det skal man heller ikke forvente at få. Hos Autocentrum Syd udbedrer vi dog de fejl der måtte være inden et salg, indenfor rimelighedens grænser. Er der tale om et større problem, så gøres dette klart overfor kunden, så vedkommende kan handle derefter.