KLARGØRING AF BIL

klargøring af bil

Hos Autocentrum Syd udfører vi også klargøring af bil og varevogn, uanset mærke. Skal du sælge din bil eller er du bare blevet træt af dens indvendige og/eller dens udvendige kosmetiske tilstand, så udfører vi en komplet indvendig og/eller udvendig klargøring, så en ren og skinnende bil igen.

Vi tilbyder også polering og coating af din bil. En bils lak er modtagelig for alle mulige skader fra elementerne og daglig slitage, hvilket gør at den hurtigt kan se slidt og kedelig ud. Dette kan vi afhjælpe ved at polere og coate din bil, så den får glansen tilbage og så lige så flot, som da den var ny.

Udvalgte biler

Hvornår har man brug for klargøring af bil?

Har du besluttet at sælge din bil, er der et par ting, du kan gøre for at øge værdien og forberede den til dens nye ejer. For det første skal bilen rengøres grundigt indvendigt og udvendigt. Det vil være med til at gøre et godt indtryk på potentielle købere. Derefter skal man sørge for at alle væskeniveauer og dækttrykket er som det skal være. Derudover skal du også have udbedredet eventuelle problemer. Hvis din bil har brug for et nyt batteri eller et olieskift, skal du få disse ting gjort, inden du sætter den til salg. Grundig klargøring af din bil, er med til at sikre, at du får en så god pris som muligt.

Hvordan klargør man en bil indvendigt?

Den invendige klargøring af bil, er ikke kun målrettet dig som skal sælge sin bil. De fleste af os foretrækker en pæn, ren og velduftende bil at køre i. Derfor klargører vi ikke kun biler med henblik på salg, men også biler som har brug for en ordentlig omgang. Det kan være at du ikke har haft tid til at pleje og vedligeholde din bil, problemet derfor er vokset dig over hovedet. Det kan også være at du lige har købt en bil, som mildest talt har set bedre dage indvendigt som udvendigt. Uanset baggrund, så tilbyder vi grundig og effektiv klargøring af bil, sådan så du kan få optimal værdi eller køreglæde.

Hvordan klargør man en bil udvendigt?

Når det er blevet tid til at sælge din gamle bil, så er det i din interesse, at den står i så god kosmetisk stand som muligt. Hvis der for eksempel forefindes vaskeridser og andre ridser, så kan det være en god idé at få bilen poleret og coatet, så den fremstår skinnede ren og med et næstent nyt look. Er der tale om større ridser og buler, bør du også få disse udbedret, selvom det kan være en udgift for dig. Ved at få bilen til at fremstå så tæt på ny som muligt, kan du også få flere penge for bilen, når den skal sælges. Er det første gang du skal sælge en bil, så kan du få nogle gode råd her.

Få din bil klargjort professionelt

Det lyder måske ikke som nogen stor opgave at klargøre en bil og i nogle tilfælde er det da også noget, man sagtens kan klare selv. Der er dog nogle opgaver som man bør overlade til de professionelle. Det kan for eksempel være skader som større buler, der skal repareres. Her bør man altid benytte en professionel, for at sikre sig at skaden rent faktisk bliver udbedret, modsat risikoen for at forværre skaden, ved at prøve at udbedre den selv. Hos Autocentrum Syd, står vi altid klar til at hjælpe dig med klargøring af bil, ligesom at vi gerne hjælpe dig med reparation af eventuelle skader.