SERVICE AF BIL

service af bil

Hos Autocentrum Syd udfører vi service af bil, uanset alder, mærke og stand. Vi følger de forskrifter og anvisninger, som bilproducenten har udarbejdet til netop din bil, så du kan være føle dig tryg og vide, at det tjek vi udfører lever op til de gældende standarder, som der er udstukket af producenten af din bil.

Derudover bruger vi udelukkende godkendte reservedele af høj kvalitet, det betyder at din bils fabriksgaranti bevares. Vi stempler naturligvis også i din servicebog efter endt arbejde, så du har et bevis på at din bil har overholdt sine servicetjek. Det kan komme dig til gavn, hvis du en dag står overfor at skulle sælge din bil igen.

Udvalgte biler

Audi A6 2.4 V6

VW Polo 1.6 TDi 5 dørs

SOLGT

VW Passat 2.0 TDI

 VW Passat 2.0 TDI Aut./DSG

SOLGT

Suzuki Celerio 1.0

Suzuki Swift 1.2 Cruise

SOLGT

Derfor er service af bil vigtigt

Det er vigtigt at overholde dine service af flere grunde. For det første er det med til at sikre, at din bil kører korrekt og sikkert. Regelmæssig vedligeholdelse kan være med til at identificere potentielle problemer tidligt, før de har en chance for at forårsage alvorlige skader. Derudover kan regelmæssige service af bil være med til at forlænge din bils levetid. Ved at opdage problemer tidligt og holde din bil i god stand kan du undgå dyre reparationer på længere sigt. Endelig viser det, at du er en ansvarlig ejer, når du overholder dine servicetjek. Det kan have en indvirkning på din bils salgsværdi. Du kan læse mere om vigtigheden af service af bil her.

Et servicetjek indebærer en række vedligeholdelsesprocedurer, der udføres med jævne mellemrum. Disse procedurer har til formål at holde bilen i sikker og køreklar stand og at identificere eventuelle problemer. Under service på bil vil mekanikeren udføre en række kontroller, herunder kontrol af olie og dækkenes tilstand. De vil også kontrollere bilens bremser og affjedring, og de kan foretage en prøvekørsel for at kontrollere, om der er problemer. Hvis der konstateres problemer, vil mekanikeren drøfte dem med ejeren og give råd om, hvordan de kan løses. Ved at udføre regelmæssig service på bil kan det være med til at forlænge bilens levetid.

Service af bil – undgå dyre reparationer

Som vi allerede har været inde på, så kan det have store konsekvenser at undgå at få udført service på sin bil. Hvis man glemmer eller nedprioriterer at få udført service på bilen, kan det i sidste ende føre til nedslidte dele eller en bil der går i stykker. En dyr reparation af bil er noget de fleste bilejere vil undgå. Din bil er i sig selv en stor investering, og som alle andre investeringer, skal den beskyttes så godt som muligt. Så man kan sige, at hvis man sørger for at overholde sine serviceeftersyn, så beskytter man sin investering, samtidig med at man holder udgifterne på et minimum. Hvis der opstår et behov for en reparation, kan det hurtigt blive rigtig dyrt.

De fleste bilejere forstår heldigvis vigtigheden af regelmæssig service på din bil. Det er ikke kun med til at holde din bil i god stand, men det kan også være med til at forbedre din køreglæde. En bil, der er serviceret korrekt, vil normalt yde bedre og samtidig være mere økonomisk at køre i. At få en god, sikker og velkørende bil er ikke den eneste fordel man opnår ved service af bil. Man opnår også en følelse af større køreglæde, samt en følelse af tryghed ved at vide, at ens bil er gennemset af en professionel, som har sikret sig at alt er som det skal være. Hos Autocentrum Syd sætter vi en ære i, at give vores kunder den glæde og tryghed, et service giver.